Ta turen til Oksen for en uforglemmelig opplevelse

Er du på utkikk etter en opplevelse utenom det vanlige i kombinasjon med idyllisk natur? Liker du å holde deg aktiv med å gå turer? I så fall kan vi anbefale den populære gåturen til Oksen i Hardanger, på det sterkeste. På toppen av Oksen kan du nyte den ubeskrivelige utsikten ut mot fjorden og fjellene. Her anbefaler vi deg virkelig å ta med deg kameraet, fordi det du kommer til å se på toppen vil du nok ha med deg videre for alltid. Utrolig nok kan du fra ett og samme sted se Samlafjorden, Sørfjorden, Eidfjorden, Granvinsfjorden, samt Voss og Hardanger fjellene. I så fall kan vi anbefale den populære gåturen til Oksen i Hardanger, på det sterkeste. På toppen av Oksen kan du nyte den ubeskrivelige utsikten ut mot fjorden og fjellene. Utrolig nok kan du fra ett og samme sted se Samlafjorden, Sørfjorden, Eidfjorden, Granvinsfjorden, samt Voss og Hardanger fjellene.

Til Oksen med lavvo og RIB

Hos Hardanger Fjordsafari kan du være med på en uforglemmelig tur til Oksen. Denne turen er en del av en av våre opplevelseshelger, der du starter i Kinsarvik fredag kl 19:00 med en røff matopplevelse i lavvo. Neste morgen reiser vi med RIB over Hardangerfjorden til Tjoflot. Her møter dere på erfarne og trente fjellguider som så vil hjelpe dere på turen opp til idylliske Oksen.

Turen opp til Oksen, i likhet med flere andre turer i Hardanger, krever en viss erfaring, men er absolutt ikke den tøffeste. Vi anbefaler likevel noe grunntrening før Oksen-turen.

Knytt sterke bånd på en magisk opplevelseshelg

Ta med deg familie, venner eller din kjære på en helt uforglemmelig helgetur til Oksen. Den nydelige maten i lavvoen, den spennende og idyllisk RIB turen rundt om i fjordene til Hardanger og den magiske turen opp til toppen av Oksen er alle fantastiske opplevelser i seg selv. Disse opplevelse kombinert gir en vellykket helg med minner som varer evig. På slike turer klarer man virkelig å distansere seg selv 3 fra den travle hverdagen, knytte bånd med de man er glad i, samt komme nærmere naturen. En bedre helg enn dette må du nok lete lenge etter!

 

Dersom du har noen spørsmål angående turen til Oksen, eller andre saker, er det bare å ta kontakt på e-post eller telefon. Vi i Hardanger fjordsafari er mer enn villig til å hjelpe deg få den beste turen til Hardanger som mulig.