Ta turen til Oksen for en uforglemmelig opplevelse

Er du på utkikk etter en opplevelse utenom det vanlige i kombinasjon med idyllisk natur? I så fall kan vi anbefale den populære gåturen til Oksen i Hardanger, på det sterkeste. På toppen av Oksen kan du nyte den ubeskrivelige utsikten ut mot fjorden og fjellene. Utrolig nok kan du fra ett og samme sted se Samlafjorden, Sørfjorden, Eidfjorden, Granvinsfjorden, samt Voss og Hardanger fjellene.

 

Til Oksen med lavvo og RIB

Hos Hardanger Fjordsafari kan du være med på en uforglemmelig tur til Oksen. Denne turen er en del av en av våre opplevelseshelger, der du starter i Kinsarvik fredag kl 19:00 med en røff matopplevelse i lavvo. Neste morgen reiser vi med RIB over Hardangerfjorden til Tjoflot. Her møter dere på erfarne og trente fjellguider som så vil hjelpe dere på turen opp til idylliske Oksen.

Turen opp til Oksen, i likhet med flere andre turer i Hardanger, krever en viss erfaring, men er absolutt ikke den tøffeste. Vi anbefaler likevel noe grunntrening før Oksen-turen.

Dersom du har noen spørsmål angående turen til Oksen, eller andre saker, er det bare å ta kontakt på e-post eller telefon. Vi i Hardanger fjordsafari er mer enn villig til å hjelpe deg få den beste turen til Hardanger som mulig.