RIB-tur - Kom nærmere fjorden

Er du på utkikk etter en uforglemmelig opplevelse der du kommer i nærkontakt med fantastisk omgivelser og frisk nordisk natur? Liker du litt fart og spenning? I så fall anbefaler vi å bli med på en av våre RIB turer. En RIB tur med oss i Hardanger Fjordsafari er den perfekte turen for de som lengter etter en morsom og spennende opplevelse i vakre omgivelser.

 

I Hardanger Fjordsafari tilbyr vi tre forskjellige RIB turer, alle magiske på hver sin måte. Her kan du velge ut ifra hvor lang tur du er ute etter, antall passasjerer, samt destinasjoner man besøker. Hver RIB tur starter i idylliske Eidfjorden, hvor dere blir gitt et effektivt sikkerhetskurs før avgang. Vi i Hardanger Fjordsafari anser sikkerhet som vår aller høyeste prioritet. Når sikkerheten er på plass, kan RIB-turen starte for ordentlig. Da er det hæla i taket!

En tur for hele familien

Flere kan nok kjenne seg igjen i hvor vanskelig det er å planlegge familieferier. Som regel har de eldste medlemmene av familien helt andre interesser enn de yngste, og det er ikke en enkel sak å finne noe som treffer midt i blinken for alle. En RIB tur med oss er på mange måter blinken. For de som er ute etter å gjøre de litt mer tradisjonelle turistaktivitetene, stopper vi innom flere nydelige turistattraksjoner hvor dere får god tid til å ta bilder, spise gode måltider og diverse. Mens for de som er mer interessert i fart og spenning er dette også en stor del av våre RIB turer.

Bli med på Cidersafari og fjordtitting

Den lengste RIB turen, Cidersafarien, varer i omtrent tre timer, der man blant annet stopper innom Ulvik Frukt & Cideri. Foruten om at gården er utrolig vakker kan man også smake på frisk og fersk cider, samt deilig lokalmat.

Er man på utkikk etter en litt kortere tur kan vi anbefale 60 eller 30 minutters RIB turene. Begge disse RIB-turene stopper man innom en av Norges største kraftverk, samt flere andre spennende og vakre lokasjoner.

Dersom du har noen spørsmål angående våre RIB turer, er det bare å ta kontakt på e-post eller telefon.

Vi i Hardanger Fjordsafari er mer enn villig til å hjelpe deg få den beste turen til Hardanger som mulig!