Turer i Hardanger

Ofte når man folk tenker på Norge, ser man for seg idylliske landskap med vakre fjorder, høye fjell og krystallblå vann. Hardanger er svaret på nettopp dette. I Hardanger Fjordsafari tilbyr vi en rekke turer i Hardanger perfekt for deg som er på utkikk etter å oppleve Hardanger på sitt beste.

Vi kan blant annet tilby en rekke RIB turer i de vakre fjordene som er Hardanger. Vi tilbyr tre forskjellige RIB-turer, en 3-timers lang tur, en 1-times lang tur og en på en halvtime. Hver tur er forskjellig på tid og visse destinasjoner, men man opplever likevel vakre Hardanger på hver og en av dem.

På den lengste turen kan du også oppleve noe helt særegent med Hardanger, nemlig ciderproduksjon. Vi tar turen innom den autentiske gården Ulvik Frukt & Cideri, der du kan smake på fersk cider samt nydelig mat med ferske og lokale råvarer.

 

På vår 1-times lang tur i Hardanger stopper vi også innom flere steder underveis, hvor dere får en innholdsrik forklaring, uten å forlate båten. Vi stopper blant annet innom Hotle, hvor dere vil kunne komme på nærhold med geiter. På andre stopp kan man møte på seler i tillegg til spennende fugler. Både den 1-timers lange og 30- minutters lange turen stopper også innom Norges største kraftverk. Her vil dere få høre interessant informasjon, samtidig som dere kan nyte det vakre med Hardanger.

En tur for hele familien

Det er nok flere som sliter med å planlegge familieturer som treffer midt i blinken for alle, spesielt hvis familien består av medlemmer med et vidt aldersspenn. Vi anbefaler derfor å ta turen til Hardanger. Her kombineres idyllisk natur, spennende aktiviteter for alle aldre, og deilig mat som vil falle i smak for selv den mest kresne i flokken. Resultatet av denne kombinasjonen er nærmere sagt en utopi. Ikke glem å ta med kameraet slik at du alltid kan ha med deg de gode minnene fra turen.

 

Dersom du har noen spørsmål angående vårt utvalg av turer i Hardanger, er det bare å ta kontakt på telefon eller e-post.

Vi har lang og god erfaring med hva vi driver med og er mer enn villig til å hjelpe deg få den beste opplevelsen i Hardanger som mulig.