Turer i Hardanger

Ofte når man folk tenker på Norge, ser man for seg idylliske landskap med vakre fjorder, høye fjell og krystallblå vann. Hardanger er svaret på nettopp dette. I Hardanger Fjordsafari tilbyr vi en rekke turer i Hardanger perfekt for deg som er på utkikk etter å oppleve Hardanger på sitt beste.

Vi kan blant annet tilby en rekke RIB turer i de vakre fjordene som er Hardanger. Vi tilbyr tre forskjellige RIB-turer, en 3-timers lang tur, en 1-times lang tur og en på en halvtime. Hver tur er forskjellig på tid og visse destinasjoner, men man opplever likevel vakre Hardanger på hver og en av dem.

På den lengste turen kan du også oppleve noe helt særegent med Hardanger, nemlig ciderproduksjon. Vi tar turen innom den autentiske gården Ulvik Frukt & Cideri, der du kan smake på fersk cider samt nydelig mat med ferske og lokale råvarer.

Dersom du har noen spørsmål angående vårt utvalg av turer i Hardanger, er det bare å ta kontakt på telefon eller e-post.

Vi har lang og god erfaring med hva vi driver med og er mer enn villig til å hjelpe deg få den beste opplevelsen i Hardanger som mulig.